tirsdag 22. mai 2012

Ørretfestivalen 2012

Vi drog ut ganske sent,selv om startskuddet gikk ved 20 tida. Espen satte ut stengene ved 1.15 tida.. Jeg sa til Espen at den bomberen jeg kjøpte i fjor,den måtte han sette på:) Joda,litt i tvil var han nok..men det endte opp med at jeg fikk vilja mi:D

Da kl var like før 1.45,sto jeg å skulle skifte til litt varmere klær...Da begynte jaggu stanga "mi" å  kjøre i veien som F... Jeg hoppa fram og tilbake,i bare superundertøy,mens Espen hadde verdens høyeste puls der han satt med stanga i fanget. (høres nesten perverst ut dette) Uansett,han mente at denne var STOR..Jeg ringte pappa,i fyr og flamme,så han fikk høre at snella gikk. Han ble vel like ivrig som oss;)

Espen fikk fisken bort til båten en 3-4 ganger,men klarte ikke å "kleppe" den..Siste turen han skulle "kleppe" så datt den fisken av:( Vi tror den var rundt 5kg..også på min bomber a gitt!

Espen satte stanga på ny ut,satte seg ned for å ta en røyk etter en halvtimes kamp med fisken..Da smeller det jaggu på ny på stanga mi,jeg kaster alt jeg har og tar opp stanga..for nå er det jeg som skal ta den fisken sa jeg;) Litt kamp ble det,for den var litt tung...Men jeg fikk den opp i båten:):) Rundt 2kg:)

Natta var fin,men uvandt å være oppe hele natta..så jeg tok meg en dupp. Akkurat da jeg hadde sovna,fikk Espen på en fisk på stanga si..Ikke helt den store,så han la den ut igjen:)

Gratulerer til alle dere som fikk mye og store fisker,og til de som vant konkurransen:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar